Tuotteet ja palvelut

 

Pienkonekorjaamo, pyörähuolto

Myynnissä polkupyörät, potkupyörät, metsä- ja puutarhakoneet

Laadukasta palvelua jo vuodesta 1937

Pienkonekorjaamo ja -huolto

Me huollamme ja korjaamme myymiemme merkkien lisäksi kaikenmerkkiset pienkoneet. Kattavasta valikoimastamme löytyvät varaosat niin Husqvarnan koneisiin kuin muihinkin merkkeihin. Ja jos ei hyllystä löydy, niin sitten tilataan!

Tarvittaessa hoidamme huoltoon tulevan koneen kuljetuksen molempiin suuntiin. Kysy suosittua kuljetuspalveluamme.

Stiga varaosaedustus

Olemme Stigan valtuutettu varaosamyyjä ja huolto. Meiltä saat alkuperäiset varaosat Stigan koneisiin ja huollon siihen päälle!

Tervetuloa tutustumaan!

Laadukasta palvelua jo vuodesta 1937

Pienkonemyynti

Puutarhakoneet

Meiltä löytyy pienkoneet pihalle ja puutarhaan: ruohonleikkurit (ajoleikkurit, lykättävät ja robottileikurit), trimmerit, jyrsimet sekä lumilingot. Koneita löytyy vaativaan ammattilaiskäyttöön esim. kiinteistöhuoltoon: ajoleikkurit, trimmerit ja lehtipuhaltimet. Valikoimastamme myös akkukäyttöiset koneet.

Kaikki koneet ovat Husqvarna-laatua kuten saatavilla olevat tarvikkeet ja suojavarusteetkin. Myynnissä on myös takuukorjattuja pienkoneita.

 

Metsätyökalut

Valikoimastamme löytyy metsätyövälineet niin kotikäyttöön kuin ammattilaisellekin. Myymme Husqvarnan moottorisahoja ja raivaussahoja sekä niiden oheisvarusteita: öljyt, terät, terälaipat, teroitusvälineet ja suojavarusteet.

 

Laadukasta palvelua jo vuodesta 1937

Polku- ja potkupyörät sekä pyörähuolto

Polku- ja potkupyörien huollot ja korjaukset  hoituvat ammattitaidolla ja löytyypä meiltä kalustoa myös myytäväksi.

Tuoterepertuaariimme kuuluvat erilaiset aikuisten polkupyörät, niin peruspyörät kuin sähköavusteisetkin ja kaikki siltä väliltä. Lisäksi meiltä saa potkupyöriä, teollisuuspolkupyöriä tavaran kuljetukseen ja varastokeräilyyn tarkoitettuja potkulautoja.

Edustamiamme merkkejä ovat ruotsalaiset Monark ja Crescent sekä suomalainen Helkama. Potkupyörät onvat Tuplapotkun valmistamia.

Laadukasta palvelua jo vuodesta 1937

Edustamamme merkit